Не забравяйте, че крайъгълният камък на връзката е комуникацията…   Тези 7

...
Не забравяйте, че крайъгълният камък на връзката е комуникацията…
 
Тези 7
Коментари Харесай

7 силни фрази, които ще направят отношенията по-силни

Не забравяйте, че крайъгълният камък на връзката е комуникацията…

 

Тези 7 изречения са черешки на тортата на нашата връзка и и ще създадат връзките ви по мощни

 

1. Благодарен съм / признателна съм за теб.

 

Изразяването на признателност към колегата ви и признаването на това какво значи той за вас може да окаже доста въздействие върху връзката ви. Но, за жалост, ние постоянно не осъзнаваме това.

Изключително значимо е вашата сродна душа да знае и да види какъв брой доста я цените.

Въпросът не е всеки ден да купувате цветя или да отивате на ресторант с обичания човек. Понякога една елементарна фраза като „ Толкова съм благодарен/благодарен, че те имам! “ ще бъде задоволителна.

 

2. Гордея се с теб.

 

Когато човек, чието мнение е по-важно за нас от мнението на всички други хора, каже, че се гордее с нашите достижения, тогава това се възприема от нас като черешка на тортата на връзката ни.

 

Независимо дали става въпрос за покачване или даже ставане от леглото, с цел да отидете на работа след бурно празненство, постоянно показвайте поддръжката си, като кажете на колегата си, че се гордеете с това, което прави че го обичате.

 

3. Щастлив съм / благополучен съм, че съм с теб.

 

Да знаеш, че сътрудникът ти е благополучен да е към теб, към този момент е комплимент. И също по този начин е доста мотивиращо. Това значи, че в техните очи ние сме задоволително положителни и им доставяме наслада.

Нека знае, че те прави щастлив/а.

 

4. Съжалявам.

 

Независимо дали закъснявате за вечеря за годишнина или сте унищожили работния му костюм в пералнята (да, всички сме минали през това), откровеното опрощение или признанието, че разбирате възприятията му, оказва помощ за бързото разрешаване на спора.

Когато се употребява вярно, тази дребна фраза може да има позитивно влияние върху взаимоотношенията.

 

5. Знам по какъв начин се чувстваш сега.

 

Емпатията е метод да се свържете с човек по метод, който никой различен не може.

Когато кажете на половинката си, че разбирате нейните усеща и че нейните страсти са покрай вас, това незабавно прави света по-малко самотно място. Това извежда индивида от изолацията, без значение от това по какъв начин се усеща сега: печален, разчувствуван или обезпокоен.

Много е прелестно да изпитвате страсти дружно.

 

6. Ти си красив/а

 

Знаейки, че обичаният ви човек мисли, че сте привлекателни, може да ви помогне да се заредите с положително въодушевление и да извършите сантименталната връзка със непоклатимост.

Знаем, че сътрудникът ме харесва (поне на теория), само че в случай че чуем това самопризнание от него, то укрепва връзката сред нас и прави връзката ни по-осезаема.

 

7. Вярвам ти.

 

Доверието е основата, върху която се гради всяка връзка.

Покажете, че подкрепяте половинката си и че им вярвате с възприятията си. Много е прелестно да видиш, когато човек те счита за благонадежден източник на комфорт и прочувствено благоденствие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР